Gustavssons Gossar sjunger in valborg i Gärds Köpinge 20.00!

För andra året i rad har vi äran att i Gärds Köpinge under valborgsmässoafton få sprida tonerna till Sveriges kanske mest romantiska kulturskatt; nämligen vårsångerna. När det kommer till vårsånger är deras titlar mindre kända än själva sångtexterna, därför behövs det ibland förtydligas vilka sånger som åsyftas. Vi börjar sjunga vid kl 20.00 och listan består b.la. av Längtan till Landet (Vintern rasat), Vårsång (Glad så som fågeln), Majsång x 2 (Sköna Maj och O hur härligt Majsång ler) samt några trevliga melodier till; som vanligt avslutar vi enligt tradition med rikets första sång nämligen Nationalsången.

Gustavssons Gossar leds av dirigent Torbjörn Gustavsson och ser ut som följande:
Tenor I: Ian Fernheden
Tenor II: Ulf Sandberg
Baryton: Max Hansen
Bas I: Per Berglund
Bas II: Stefan Lundh
Bas II: Gustav Hallqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *